Glade Deltagere

Det var et virkeligt givende kursus, som jeg i høj grad kan bruge med mine borgere.
Jeg har allerede i dag afprøvet nogle af øvelserne på mit stolegymnastikhold.
Charlotte er en god underviser, stor ros til hende.
Hanne Boldreel Schiøtt

Tak for er dejligt kursus. Skøn underviser. Fagligt dygtig og supersød.
Pernille Fenger

Først 1000 TAK for et super godt kursus, med en meget dygtig underviser; Jette Lund.
Jeg fik rigtig meget med hjem – og nye øvelser er allerede afprøvet blandt mine kursister i Ebeltoft ??
Anette Vendelboe

Jeg synes Jette gjorde det godt. Dejligt med undervisning af en senior på senior-yoga. Frisk og imødekommende og velforberedt.
Bettina Blom

Jeg bruger stadig det senioryoga, som jeg lærte i 2014 og 2015! Jeg har siden 2015 haft ca 200 timer med udviklingshæmmede, og det har været fantastisk!
KH Dorte Eifer

Jeg har kun godt at sige jeg fik noget ud af undervisningen trods den stramme tidsplan. Ikke et minut gik til spilde. Sød, god og kompetent underviser, der havde erfaring med “gamle” mennesker. Ser frem til at få det sat i gang her på stedet i det omfang, det er muligt.
Venlig hilsen Bente 

Tusind tak for et lærerigt kursus. Jette Lund, som stod for undervisningen, gav en meget klar beretning om, hvad senior yoga går ud på. Det var et rigtig godt og lærerigt kursus, og jeg er sikker på jeg vil få glæde af det fremadrettet.

Vi fik vendt en del emner, omkring alderdom og bevægelse, og Jette fortalte rigtig godt, med sin store viden, omkring dette emne.
Gitte Vallentin Lauridsen

Tak for et godt kursus. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe – måske ligefrem nogensinde. Med så mange kloge og kærlige mennesker omkring mig, kunne det ikke blive andet:) I har alle, uden undtagelse, givet mig noget med hjem som jeg kan glæde mig over og få stor glæde af fremover.
Hanne D.

Føler mig beriget på så mange måder!! Er gennemgående glad og føler mig klar til at undervise.
Glæder mig til at komme i gang. Tusind tak for en dejlig weekend.
Mette Rugholm

Mange tak for endnu et godt og givende kursus! Jeg fik i går 2 nye tilmeldinger til mit yogahold, og jeg føler mig bare tryg i at skulle undervise, for dine manualer er bare så brugervenlige – og jeg kan forberede mig – uden at det tager for megen tid!
Anita Anker

Efter et intensivt og lærerigt kursus kan jeg nu også kalde mig Senior-Yoga Instruktør og har fået masser af nye input og inspiration. Tak til Britt for et veltilrettelagt kursus og til mine medkursister for hyggeligt selskab og sparring. Det har været en gave.
Birgitte Reinhold Jakobsen

Tak for skønne timer sammen. Det var da en fest. Jeg føler mig forelsket – i yoga. Tak til den dygtige formidler Britt Mellergaard for dette Senior-Yoga kursus.
Bettina Kristensen

TUSIND tak for nogle fantastiske dage med komprimeret læring og hygge.
Conie Buch Laursen