”Prana” som betyder LIVSKRAFT kommer af Pranayama (åndedrættet) som er en helt essentiel del af Prana-Yoga. Når vi bevæger os i takt med åndedrættet, afbalancerer det vores nervesystem, og vi kommer i et meditativt flow, som skaber harmoni i krop og sind.

Yoga er kærlighed til krop & sind

Jeg kunne skrive fra nu af og til evigheden om yogaens mange velsignelser – om hvordan mine deltagere fortæller om fornyet ro og glæde, smertefri krop, kærlighed til kroppen og livet – væk er alt fra tinnitus, åreknuder, appelsinhud til hovedpine – men du er nødt til at komme og prøve det selv og opleve, hvad yogaen kan gøre det dig. Måske bliver du overrasket – det gør jeg ofte selv og kan sjældent forklare, hvorfor det virker … det gør det bare.

Hos Prana-Yoga chanter vi ikke uforståelige remser eller tilbeder elefantguder. Vi har vi en uhøjtidelig, varm og kærlig tilgang til yogaen, men også en dyb respekt for yogatraditionen. I Prana-Yoga undervises der primært i traditionel indisk Hatha-Yoga, men du vil også kunne opleve klasser, som er inspireret af Anusara, Vinyasa Flow, Ashtanga, Yin-Yoga, Tai Chi og meget mere.

I løbet af året vil der være workshops med forskellige temaer fx Blid Yoga, Yoga for Øvede, Partner-Yoga, Børne-Yoga osv. I yoga-kalenderen kan du læse om hold og workshops og finde noget, som passer til dig. Her kan du tilmelde dig og herefter betale via PayPal eller bankoverførsel. Du har også mulighed for at tilmelde dig Prana-Yogas Nyhedsbrev, så du får først besked om nye hold og workshops og desuden nyttige tips til yoga og sund livsstil.

Hvad enten du vil være:

  • Sundere
  • Stærkere
  • Slankere
  • Smidigere
  • Gladere
  • Mere i balance

Så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Hvem kontakter jeg ved spørgsmål:

Britt Ziwes
Anders Borks Vej 20

9000 Aalborg
Tlf: 27 85 45 19
Email: mail@kontor-yoga.dk

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding sker under Yoga-kalenderen, hvor du kan se en oversigt over aktiviterne og også i DropDown-menuen. Du er tilmeldt aktiviteten, når din overførsel er registreret.

Hvad sker der ved aflysning?

Hvis Prana-Yoga aflyser et hold eller en workshop, får du selvfølgelig hele dit beløb retur. Hvis du selv afmelder et hold tidligere end en uge før start, får du hele beløbet retur.  Afmelder du mindre end en uge før, får du et tilgodebevis på beløbet. Afmelder du mindre end 48 timer før, refunderes din betaling ikke.

Hvor foregår undervisningen?

Trillium Instituttet, Vesterbro 18, 9000 Aalborg

Trillium ligger på nederste etage i den majestætiske bygning Fremtiden ved siden af AKKC. Der er parkering bag bygningen, og herfra kan du også komme ind i bygningen. Vær opmærksom på, at der skal en p-billet i forruden på visse tidspunkter.

Hvad skal jeg medbringe?

Vi har alt udstyr: Måtter, tæpper, seler og klodser. Vi har opholdsrum, omklædningsrum, toiletter og køkken, som du frit kan benytte. Hvis du gerne vil bruge dit eget udstyr, er du velkommen til at medbringe det.

Hvilken Yoga-stil undervises der i?

I Prana-Yoga undervises der primært i traditionel indisk Hatha-Yoga, men jeg holder også af at blande stil-arterne, så du vil også kunne opleve klasser, som er inspireret af Anusara, Vinyasa Flow, Ashtanga, Yin-Yoga, Tai Chi og meget mere.

Hvilke aktiviteter kan jeg vælge imellem?

I løbet af året vil der være workshops med forskellige temaer fx Blid Yoga, Yoga for Øvede, Partner-Yoga, Børne-Yoga osv. I min Yoga-kalender  2014 kan du læse om hold og workshops og finde noget, som passer til dig.

Yoga-Shoppen

I Trillium finder du en lille yoga-shop, hvor du kan købe sunde vandflasker, røgelse, øjenpuder mm. Som yogi i Trillium får du også et rabatkort til Moshi Moshi Mind i Gravensgade, som sælger lækkert yogatøj og homewear.

I E-Butikken kan du finde:

Mini-Magasin

Hvis du ikke allerede er tilmeldt Kontor-Yogas mini-magasin, bør du blive det, så du får først besked om tilbud og desuden nyttige tips til yoga og sund livsstil. Du modtager en PDF med tre gratis Kontor-Yoga øvelser, når du tilmelder dig.

Kan jeg finde dig på de sociale medier?

På facebook kan du følge mig her eller på Instagram som Yogajyden.

Ved at ”like” siden JEG ELSKER YOGA på facebook kan du få afgang til spændende artikler, tips, tricks og gode tilbud, der handler om yoga og den sunde livsstil. Du er også meget velkommen til at poste ting/artikler og tilbud på siden, som du mener, er relevant for sidens brugere.

Hvis du er interesseret i sundhed og arbejdsmiljø på jobbet, bør du ”like” Kontor-Yoga på facebook

Ris & Ros

Hvis du har lyst til at give mig feedback på yoga-undervisningen, kan du skrive til mig på mail@kontor-yoga.dk

Både ris & ros er meget velkommen. Lad mig høre, om jeg må dele dine udtalelser samt evt foto af dig på min hjemmeside, så andre kan læse om dine oplevelser.