Hvad er Senior-Yoga?
Senior-Yoga har siden 2010 tilbud instruktørkurser til offentligt ansatte og private.
Dette er IKKE en yogalærer-uddannelse. Der er forskel på en lærer og en instruktør, og der er forskel på uddannelser og kurser.
Kurset giver deltageren redskaberne til at kunne undervise seniorer i enkle, men effektive og fuldt forsvarlige øvelsesrækker under hensyn til de aldersbetingede udfordringer.

Vi har to målgrupper: Yoga for friske, som er hensyntagende yoga på måtte og Senior-Yoga, som er stående og siddende øvelser til de seniorer, som ikke bryder sig om at skulle ned på en måtte.

Hvor kan jeg undervise efterfølgende?
Du kan undervise i idrætsforeninger, på aftenskoler, i aktivitetscentre og i private yogacentre.

Hvem deltager på kurserne?
Aktivitetsledere og plejepersonale fra landets kommuner, yogalærere som ønsker at henvende deres yoga til seniorer, aftenskolepersonale, selvstændige behandlere eller terapeuter, som ønsker en fysisk tilgang til deres behandlinger, og også deltagere, som ønsker at hjælpe ældre familiemedlemmer eller sig selv.

Hvilken slag yoga undervises der i?
Yogaen tager udgangspunkt i den traditionelle hatha-Yoga, hvor øvelserne er tilpassede seniorer. På kurset Yoga for friske seniorer, bruger vi desuden hjælpemidler i form af blokke, seler og tæpper.

Hvilke materialer uddeles?
Manualen ”Yoga for friske seniorer” og Senior-Yoga manualen  vedhæftes i din velkomstmail, som du modtager ca. 10 dage før kursusstart. Ud fra et bæredygtighedsprincip sender vi ikke manualerne i print, da det drejer sig om mange sider.

Vi anbefaler, at du kigger dem grundigt igennem og gør dig bekendt med øvelserne, prøver dem af på dig selv og evt. venner og familie inden kurset. Du kan printe dem og medbringe dem på kurset, medmindre du foretrækker at have dem på en bærbar eller lignende.

Hvor afholdes kurserne?
Senior-Yoga har kontor i Aalborg, men kurserne foregår i Aarhus og København.

Hvor ofte afholdes kurserne?
Kurserne afholdes forår og efterår i henholdsvis Aarhus og København.

Hvem underviser på kurserne?
I Aarhus underviser Jette Lund, kontakt@jette-lund.dk, tlf: 40 43 16 06:

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er en årgang 1948, uddannet og autoriseret sygeplejerske, har i år haft 40 års jubilæum som sådan. Heraf har jeg de seneste knap 30 år været leder af 2 historiske stiftelser, som er boliger for ældre og tidligere har været plejehjem. I perioden som plejehjem havde jeg ca 90 ansatte, da der var flest.
Uddannelser:
Certificeret NLP Master-practioner, certificeret stress coach og mindfulness instruktør
Uddannet pilates instruktør (Body Balance pilates) 2010
Yoga-instruktør uddannelse hos DGI
Sundhedsugle fra AT-work skolen
I København underviser Kirstine Marie Fabricius

Hvordan forgår betaling?
Du kan vælge at betale via webshoppen, hvor du lægger din “vare” i kurv og betaler via bank eller Mobile Pay.

Hvis en virksomhed betaler for din deltagelse, så book også din plads via webshoppen, men skriv i kommentarfeltet, at vi skal sende fakturaen til virksomhed xxx, adresse, evt EAN nr samt navn og email på den kontaktperson, som har godkendt din deltagelse. Bemærk at der pålægges moms.

Hvis du ønsker at betale for kurset i rater, så kontakt os via email, og så finder vi en løsning, som passer dig.

Husk at gemme din kvittering for kurset i så fald at du kan trække den fra i dit regnskab.

Hvad sker der ved aflysning?
Hvis Senior-Yoga aflyser kurset, får du hele dit beløb retur.

Hvis du selv afmelder tidligere end en uge før start, får du hele beløbet retur.  Afmelder du mindre end en uge før, får du et tilgodebevis på beløbet. Afmelder du mindre end 24 timer før, refunderes din betaling ikke.

Hvis du allerede har fået tilsendt manualerne, tillader vi os at beholde beløbet for dem, som er kr. 99,00 pr stk, da downloads ikke er omfattet af returretten.