Kirstine Marie Fabricius

Kirstine Marie Fabricius

Underviser

Kirstine er din underviser på Sjælland. Kirstine er uddannet yogalærer, idrætslærer og kropsterapeut. Kirstine har undervist i bevægelse samt arbejdet professionelt med kroppen i knap 20 år, og er en passioneret underviser og formidler af viden om kroppen og yoga. Kirstine tager udgangspunkt i at kroppen har en iboende styrke og klogskab og er altid nysgerrig på ny viden om kroppen – fra videnskaben og ikke mindst fra sine yogadeltagere og klienter.

Kirstine har undervist alle aldre og niveauer indenfor bl.a. gymnastik, dans og yoga. Hun har stor erfaring med mobilisering og optræning af kontorkroppen gennem bl.a. firmayoga, samt seniorkroppen gennem 10 års undervisning af seniorer i foreningsregi.

Til daglig behandler Kirstine i egen klinik, underviser yoga i virksomheder og på workshops, samt uddanner og efteruddanner yogainstruktører og -lærere.

Britt Ziwes

Britt Ziwes

Indehaver & Underviser

Britt Ziwes er din underviser i Nordjylland. Britt er uddannet yogalærer, og har siden 2008 arbejdet fuld tid med sin passion, Hun er desuden yogaterapeut, hvor man interesserer sig for, hvordan man kan arbejde helbredende og forebyggende med yoga. Britt har i samarbejde med Ældre- & Handicapforvaltningen udviklet kurserne, som der tilbydes på Senior-Yoga.dk. Britt har siden 2010 afviklet instruktørkurser i Senior-Yoga. Britts mission er at gøre yoga tilgængelig for alle - om du så er sengeliggende.

Jette Lund

Jette Lund

Underviser

Jette er din underviser i Midtjylland og på Fyn. Jette har været sygeplejerske igennem 40 år og i knap 30 år været leder af 2 historiske stiftelser, som er boliger for ældre og tidligere har været plejehjem.
Certificeret NLP Master-practioner
Certificeret stress coach og mindfulness instruktør
Uddannet pilates instruktør
Yoga-instruktør uddannelse hos DGI
Sundhedsugle fra AT-work skolen
Gymnastikinstruktør
Udannet i Træning i Naturen